Solskjær forventer ingen transferaktivitet

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær forventer ingen transferaktivitet

28 januar, 2019 - 10:32
Transfervinduet lukker om få dage, og Ole Gunnar Solskjær regner ikke med, at der kommer til at ske noget som helst i Manchester United.

Ingen spillere ser ud til at forlade Old Trafford i januar. Det siger Ole Gunnar Solskjær på sit pressemøde mandag formiddag. 

Der har været spekulationer omkring Matteo Darmian, som angiveligt er på flere italienske klubbers ønskeliste. Men Solskjær forventer ingen aktivitet. 

- I øjeblikket ser det ud som om, at alle bliver i klubben, siger nordmanden. 

- Ingen handler er blevet lavet med nogen, men der er selvfølgelig stadig nogle dage endnu. Hvad end der sker, det sker, men jeg er glad for, at vinduet snart lukker, så vi fokuserer på spillerne i truppen. 

Hør også: Podcast: Transferdeadline og Solskjær-skandaler

Hvad med Andreas Pereira? 

Manchester Uniteds midlertidige manager blev også spurgt ind til, om der kunne være en idé i at udleje brasilianske Andreas Pereira, som har haft svært ved at finde vej til spilletid - både for Jose Mourinho såvel som Ole Gunnar Solskjær:

- Nej, jeg ser ham ikke blive lejet ud. Andreas gør det fantastisk til træning, og jeg taler jævnligt med reserveholdstræneren om ham. Jeg tror, han kommer til at få en del kampe mod slutningen af sæsonen. 

Transfervinduet lukker torsdag den 31. januar, klokken 23:59. 

Læs også fra pressemødet: Ole Gunnar: Jeg forbereder United på næste sæson