Ole Gunnar: Jeg forbereder United på næste sæson

På mandagens pressemøde lagde Manchester Uniteds midlertidige manager ikke skjul på, at han tænker langsigtet i sit arbejde med spillerne på Carrington.

– Om det bliver med eller uden mig, det er underordnet. Jeg er her for at forberede Manchester United på næste sæson. 

Sådan lød det fra Ole Gunnar Solskjær på hans pressemøde forude for Burnley-kampen. Nordmandens otte ud af otte mulige sejre har startet spekulationerne omkring, hvorvidt han skal blive permanent Manchester United-manager. Og på pressemødet lagde han ikke skjul på, at han tænker langsigtet. 

– Vi har en del talenter på ungdomsholdene, som vi gerne vil bruge før sæsonen slutter. Det handler om, at jeg sætter klubben og holdet i en god position, så vi ved, hvordan vi kommer til at se ud i næste sæson.

Solskjær nævnte Mason Greenwood og James Garner, men indrømmede også, at prominente navne som Romelu Lukaku, Alexis Sanchez og Juan Mata pt. stod foran dem i køen til spilletid. 

– Sagde du lige, at du planlægger næste sæson? spurgte en af journalisterne på pressemødet. 

– Om det bliver med eller uden mig, det er underordnet. Jeg er her for at forberede Manchester United på næste sæson, svarede Solskjær.  

Læs også fra pressemødet: Solskjær forventer ingen transferaktivitet

På pressemødet fortalte den tidligere Manchester United-angriber også endnu en gang, hvor meget han elsker jobbet som manager på Old Trafford. 

– Vi har fået nogle fantastiske resultater, gode præstationer og en stor udvikling på mange fronter, sagde han. 

Næste test for Ole Gunnar Solskjær og co. er tirsdag aften, hvor Burnley kommer på besøg. 

 

Forrige artikel

Solskjær forventer ingen transferaktivitet

Næste artikel

Skadesopdatering: Chris Smalling træner med igen

ANNONCE