Rafael da Silva

Rygnummer: 
2
Aktiv: 
Nej
Om spilleren
Fødselsdag: 
09/07/1990
Alder: 
30
Position: 
Forsvar
Kom til United: 
2008
Nationalitet: 
Brasilien

Rafael Pereira da Silva startede med at spille fodbold for amatørholdet Boa Esperanca. Her spillede han med sin tvillingebror Fabio. Rafael spillede, for os en noget uvant position som angriber.

Rafael og Fabio blev spottet af Fluminese, og flyttede til deres akademi i 2001 i en alder af blot 11 år. Rafael spillede for Flumineses forskellige ungdomshold, hvor han blev anvendt på back postionen.

Allerede i 2005 blev Rafael og Fabio spottet af Manchester United under en træningstur til Hong Kong. Her blev de anbefalet til Sir Alex Ferguson. United kontaktede derpå Fluminese, for at få tvillingerne til prøvetræning.

En repræsentant for Arsenal forsøgte at overtale tvillingerne til at komme til prøvetræning hos dem i stedet for United. Rafael og Fabios mor fik dem dog overtalt til at følge Flumineses vilje og tage til United i stedet.

I februar 2007 kom en aftale om en tranfers til United på plads. Rafael kunne sammen med sin tvillingebror skifte til United i januar 2008. De var dog ikke spilleberettiget før deres 18 års fødselsdag den 9. juli 2008. Rafael nåede aldrig at spille for Flumineses førstehold.