Pubber i Manchester

Manchester er, trods den store udvikling de seneste par år, fortsat et sandt mekka for pubs. 

Byen er fyldt med hyggelige pubber med ales og stouts til gode priser. 

Her er et par anbefalinger fra OldTrafford.dk:

White Lion (Liverpool road)
Har du set Looking for Eric med Eric Cantona, så har du helt sikkert set denne pub før. Pubben, der har eksisteret siden 1777, er med flere gange i filmen, blandt andet i scenen hvor FC United of Manchester bliver diskuteret.
Pubben er da også populær blandt Manchester United-fans og det har sin naturlige årsag: Pubben er fyldt med Manchester United-billeder. På kampdage er den fyldt med United-fans både før og efter kampen, ligesom du ofte kan se andre fodboldkampe på pubben på ugens øvrige dage. 
Et lille tip: Hvis du er der på en kampdag før åbningstid, så tjek eventuelt om døren er åben rundt om hjørnet. De åbner ofte op før tid, men benytter tilgengæld ikke hoveddøren.

Grey Horse inn (Portland St)
Manchesters næstmindste pub (Den mindste ligger lige ved siden af!) har igennem flere år været et populært samlingssted for mange danske fans, som i fælleskab har rejst til kampene. Pubben er lille og hyggelig. Herretoilettet har sin charme. Og så er den et fint sted til at falde i snak med de lokale, tilrejsende United-fans eller nogle af de mange irere i byen.

The old Grapes (Little Quay st)
Pubben, der ligger på en lille gade parralelt med Deansgate, har i de seneste par år været udflugtsmål for Manchester Uniteds spillere, når de har holdt julefrokost. 

Mulligans (Southgate)
Den mest populære irske pub i Manchester. Også kendt som stamsted for tidligere irske spillere i Manchester United som Roy Keane. 
Populær blandt Manchester United-fans på kampdage og har blandt andet live musik hver fredag og lørdag aften.

 

Listen vil blive opdateret snarest.