Flybilletter til Manchester

Vi giver dig her et hurtigt indblik i, hvordan du får fat i de billige flybilletter til Manchester.

Det bedste og første råd er at lave en søgning via Momondo, da pris og billetter afhænger af udbud og efterspørgsel.

Fra København:
Der er flere selskaber, som flyver direkte fra København til Manchester.

SAS flyver direkte mellem København og Manchester. Er man ude i god tid, kan man godt finde billetter tur/retur til omkring 1.000 kroner, eller lige under.
EasyJet er oftest det billigste, da de netop er et lavpris-selskab. Hvis man er ude i god tid, kan man finde billetter tur/retur til under 1.000 kroner, alt efter afrejse og hjemrejse tidspunkt.
Man kan enkelte gange være heldig at finde andre selskaber, der flyver mellem København og Manchester. BMI har blandt andet til tider afgange på ruten, men er generelt dyrere end de andre selskaber, der betjener ruten.

Fra Jylland:
British Airways flyver fra Billund til Manchester.
Ellers kan det anbefales, at tage turen over grænsen og rejse fra Hamburg lufthavn. Der er billige billetter at finde, på ruten til Manchester.

Andre destinationer:
Planlægger man at rejse ud og følge United på udebane, er der massevis af muligheder. Adskillige selskaber flyver til London fra Århus og København, ligesom der også er afgange til blandt andet Glasgow, Liverpool, Newcastle og Birmingham fra Danmark.
Det samme gør sig gældende, såfremt man ønsker at se en udekamp med United i Europa. Tjek de forskellige hjemmesider, og find billige flybilletter til Milano, Madrid, Barcelona eller hvor United nu spiller.