Billetter til Manchester United udekampe

Manchester United fan ©Getty

På OldTrafford.dk får vi dagligt henvendelser fra Manchester United-fans, som ønsker at drage til England for at se og ikke mindst opleve den fantastiske stemning til klubbens udekampe.

For at kunne ansøge om billet på udebane, så skal du eje et sæsonkort og haft det i 3 år. 

Mens hjemmepublikummet på Old Trafford også får kritik for at være alt for stille, så er det stik modsat med Uniteds udebanefans. Her går sangene konsekvent i 90 minutter mens hjemmepublikummet ofte bare må lade sig overdøve.

Derfor er det populære og eftertragtede billetter vi har med at gøre og vi kan ligeså godt være ærlige: Det er uhyresvært at få billet til en udekamp i United-sektionen.

For at kunne ansøge om billet på udebane, så skal du eje et sæsonkort og haft det i 3 år. 

Ikke desto mindre, så søgte over 10.964 sæsonkortholdere om billet til klubbens første udekamp imod Aston Villa i 2015/16. Klubben havde kun 3.026 billetter til rådighed! 

Ud af disse 3.000 billetter gik 75% til de 11.000 ansøgere med sæsonkort. Resten gik til sponsorer, spillere og andre heldige.

Samtidig er der i blandt de mange ansøgere en lille inkarneret gruppe på et par hundrede United-fans, der har søgt til alle udekampe siden 2001. De er en del af "Loyalty pot" og har hvad der svarer til cirka 85% sikkerhed for at få billet. 

Den store efterspørgsel har således dannet et stort marked for sortbørshandel med Uniteds udebanebilletter. Et issue, som klubben tager meget seriøst og har medvirket til regelmæssige ID-tjek af billetterne. 

Vi på OldTrafford.dk kan altså heller ikke hjælpe på denne front. 

Se vores rejsetilbud til alle Manchester Uniteds hjemmekampe

Læs også: Guide til køb af billetter til hjemmekampe