Autografer ved Carrington

Manchester United træner på Carrington ©Getty

Planlæg din tur nøje, hvis du vil have en god chance for at skrive autografer. Selvom spillerne har fået forbud mod at skrive autografer udenfor anlægget, så er det alligevel ofte muligt.

Læs også denne guide: Sådan får du Manchester United autografer

Vælg en dag med omhu

Det siger sig selv, at der ikke er de store chancer for at møde spillerne dagen efter en kamp, specielt en aften- eller udekamp, idet der ofte kun vil være få af spillerne, som kommer på Carrington for at pleje skader.
Tag ikke derud i skolernes ferier eller i en weekend. Der vil være for mange mennesker.
Tjek vejret på dagen, spillerne har ikke lyst til at stoppe op i deres Porscher i regnvejr.

Den bedste dag, hvor du kan tage derud, er 1-2 dage før en kamp. Her dukker stort set alle spilere op.

Kom tidligt

Tag allerede derud mellem 8 og 9. Nogle spillere som kommer ofte tidligt, mens  andre kommer som nogle af de sidste ved 10-tiden. Der kommer flere og flere fans i løbet af formiddagen. Derfor er det godt at komme tidligt.

Gå helt frem

Stop ikke op ved den første port, men gå helt frem til den endelige port ind til Carrington. Her er der den bedste mulighed for at få autografer og tale med spillerne.

Det er selvfølgelig forskelligt hvorvidt spillerne giver autografer eller ej. Tag derud med forventning om at ingen af dem stopper op, så bliver du ikke skuffet når du vender hjem med et par stykker. Nogle spillere er mere villige til at stoppe op og skrive autografer end andre.

Spillerne træner som regel et par timer.

Adresse til Manchester Uniteds træningsanlæg

Trafford Training Centre, Birch Road, Off Isherwood Road, Carrington, Manchester, M31 4BH.