Zola vil låne Macheda

Federico Macheda kan stå over for endnu et lejeophold. Avisen Daily Star skriver, at den italienske legende Gianfranco Zola skulle være klar til at tilbyde ham spilletid i Watford.

Manchester Uniteds unge italiener har ikke haft held i sprøjten de sidste par sæsoner. To miserable lejeophold i henholdsvis Sampdoria og Queens Park Rangers har sat en kæp i hjulet på angriberens udvikling, hvorfor Sir Alex Ferguson formentlig vil være ekstra påpasselig med at leje ham ud igen.

Derfor spekuleres der både i, om ”Kiko” skal blive i Manchester og agere fjerdevalg på Old Trafford, eller om han skal lejes ud endnu en gang. Det kan meget vel afhænge af, om Dimitar Berbatov finder en ny arbejdsgiver, inden vinduet smækker i.

En anden italiensk angriber, Gianfranco Zola, står i spidsen for Watford, og han skulle være meget interesseret i at peppe sit angreb op med Uniteds talent. Watford er italiensk ejet, og derfor er der mange italienere i kikkerten hos the Hornets.

Det forventes dog fortsat, at Federico Macheda vil deltage under Manchester Uniteds forsæsonstur, mens et lejeophold måske kan komme på tale efterfølgende.

Forrige artikel

United på ny interesseret i Eriksen

Næste artikel

Ryan Giggs vil være manager

ANNONCE