Zlatans agent: Vi har ikke besluttet os endnu

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Zlatans agent: Vi har ikke besluttet os endnu

28 maj, 2016 - 13:17
Zlatan Ibrahimovic' agent siger, at svenskeren stadig mangler at beslutte, hvor hans fremtid ligger.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

Zlatan Ibrahimovic er længe blevet rygtet til Manchester United, og efter José Mourinho blev præsenteret som ny manager, er rygterne kun taget til.

Den høje svensker har lige afsluttet sidste år af sin kontrakt hos PSG, hvor han leverede 50 mål og 19 assists i blot 51 kampe, og leder altså nu efter en ny klub at kunne udfolde sig i.

- Skal det være United som Zlatan tager til? Vil hele Sverige ligge søvnløse, hvis det ikke sker?, siger Zlatans agent, Mino Raiola, spørgende til Expressen.

- Vi mangler stadig at beslutte os. Det vil blive en overraskelse i sidste ende. Alle snakker om United, hvilket er grunden til, at jeg ikke snakker så meget med journalister.

- Der er klubber i England og Europa, og nogle udenfor Europa, men alle tror, at han absolut må til Manchester United. Det er ikke sandt.

- Vi har ikke travlt. Vi vil se, hvad der sker. Vi har god tid foran os.

- Den eneste ting jeg kan garantere er, at han ikke vil stoppe. Men hvor han vil spille næste sæson, kan jeg ikke sige noget om.

- Zlatan Ibrahimovic er konge, og klubben der køber ham, skal ikke betale en transfersum. Det betyder, at Ibrahimovic, der lige har afsluttet en rekord sæson hos PSG, kan få en ekstra høj løn. Han er i en god forhandlingsposition.

Zlatan har spillet blandt andet for Juventus, Milan, Barcelona, PSG - og Inter, hvor han vandt Serie A med José Mourinho.

Den nye udebanetrøje er kommet - Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.