Zlatan: Vil vinde trofæer

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan: Vil vinde trofæer

13 februar, 2017 - 14:23
Zlatan Ibrahimovic erkender, at Premier League-titlen er urealistisk. Han mener dog, at han og holdkammeraterne har gode muligheder for at vinde trofæer i de resterende cupturneringer.

Zlatan mod Hull City ©Getty

Zlatan Ibrahimovics indflydelse har ikke været til at komme udenom på Manchester United-holdet denne sæson, hvor det allerede er blevet til hele 20 scoringer. Et målantal, der dog ikke blev udbygget lørdag mod Watford.

Den 35-årige svensker glæder sig dog over, at han og holdkammeraterne igen er kommet på vindersporet i ligaen med sejre over Leicester og senest Watford. Det siger han til manutd.com.

- Vi er bare nødt til at fortsætte. Vi vil gerne avancere i Europa League, og vi har en fin kamp hjemme på torsdag mod Saint-Etienne. Fra fem mulige trofæer, vi har kunnet vinde denne sæson, har vi vundet et, og vi er stadig tilbage i de sidste fire.

- Af de fire forreste hold, er der kun et, der kan blive mestre. Resten vil ingen trofæer få, men vi har et, og vi kan få vores andet i EFL Cuppen - og så er vi stadig i Europa League og FA Cuppen. Så hvis ikke vi bliver mestre i Premier League, kan vi i det mindste prøve at få to eller tre trofæer.

- Vi ved, hvor vi er, og at vi har været fastlåst i den samme ligaposition i mange måneder. Vi havde femtepladsen i 20 minutter eller sådan noget, og vi er tilbage i samme position nu. Men vi ved, hvad vi skal - blive ved med at vinde, så vi kan klatre op i tabellen, og så ellers håbe på, at de andre taber point.

Burde have scoret mod Watford

Den store svenskers målstime fortsatte ikke mod Watford, og derfor ligger han nu på en delt tredjeplads om topscorerværdigheden i Premier League sammen med Diego Costa. Han er da også ked af ikke at fortsætte stimen, men glæder sig samtidig over at have hjulpet holdkammeraterne til at finde målet.

- Det kunne godt være blevet til et par flere - jeg håbede da, jeg kunne score. Jeg havde en enkelt eller to gode chancer og burde have scoret. Jeg mener, du får ikke en masse chancer i de her kampe, og når du får dem, må du udnytte dem. Det var derfor, jeg var en lillesmule skuffer over mig selv - men jeg følte mig ellers godt tilpas i kampen, siger svenskeren og fortsætter.

- Jeg var en del på bolden, hvor jeg prøvede at skabe chancer og give stabilitet til holdet. Det eneste, jeg manglede, var målet, men jeg forsøgte at give Mata og Mkhitaryan muligheden for at spille omkring mig, så gutterne kunne få lidt selvtillid.

Zlatan Ibrahimovic og co. tager torsdag imod Saint Etienne på Old Trafford, inden Blackburn Rovers gæster drømmenes teater søndag i FA Cuppen. Returopgøret i Europa League spilles onsdag d. 22. februar.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her