Zlatan vil vinde Premier League

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan vil vinde Premier League

27 oktober, 2017 - 10:12
Zlatan ibrahimovic nærmer sig et comeback, og han ønsker at gøre sit til, at Manchester United kan vinde mesterskabet denne sæson.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

Den store svensker tog England med storm, da han i sidste sæson tørnede ud for Manchester United, men sidst på sæsonen ødelagde en knæskade sæsonen for angriberen.

Længe lignede det, at skaden var starten enden for Zlatans United-karriere, men for et par måneder siden skrev han under på en ny kontrakt.

Endnu har han ikke i aktion for ’De røde djævle’ i denne sæson, men rygterne går på, at et comeback er oppe over. Selv siger han, at han er klar til at gøre alt for, at United vinder mesterskabet denne sæson.

- Mit mål har hele tiden at være at vinde mesterskabet med United. Det er det stadig. Alt, hvad vi startede i første sæson, det slutter vi i anden, siger svenskeren til Sky Sports.

- Vi byggede meget op i sidste sæson og vandt tre titler. For mig personligt sluttede sæsonen dog ikke så godt, og det var ikke det, jeg ønskede efter en ellers god sæson.

’Skaden motiverede mig’

Den knæskade han pådrog sig, plantede som sagt en tvivl om, hvordan Zlatans fremtid som fodboldspiller, og han gjorde sig også sine tanker.

- Da jeg blev skadet var min umiddelbare reaktion, at jeg ville komme tilbage, fordi så havde jeg en udfordring. Kritikerne sagde, at jeg ikke kom mig over det, og jeg var for gammel. Sådan noget trigger mig, det har det altid gjort.

- Når man når slutningen af sin karriere, begynder man at tænke over, hvor mange år man har tilbage. Så sætter tvivlen ind. Skaden gjorde det let for mig. Jeg vidste, jeg ville tilbage og spille spillet. Jeg forlader spillet, som jeg entrerede det. Jeg vil ikke halte ud. Om jeg så skal gå på vandet, gør jeg det, slutter Uniteds nummer 10 på typisk Zlatansk manér.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford