Zlatan vil have flere assists

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan vil have flere assists

31 december, 2016 - 09:32
Zlatan Ibrahimovic ønsker at hjælpe holdkammeraterne frem til flere mål.

Zlatan scorer imod West Ham. EFL Cup 2016 ©Getty

Han har været Manchester Uniteds altoverskyggende målscorer i denne sæson, og det er noget, der glæder Zlatan. Han er dog langfra tilfreds med sine egne prsæstationer endnu. 

- Da jeg scorede mod Sunderland, nåede jeg op på 50 mål i år, og det er selvfølgelig godt. Den personlige succes er dog ikke vigtig for mig, da jeg er her for at hjælpe holdet og mine holdkammerater frem til sejr, siger Zlatan til MUTV.

- Målene vil altid have andenprioritet, for holdet er over alt andet. Hvis kollektivet fungerer godt, så vil den personlige succes dog naturligt komme i forlængelse heraf. Det er sådan, jeg bedst kan lide at spille. 

Mkhitaryans mål var vigtigt for Zlatan, for her fik han endnu en assist, noget han vil arbejde meget på at forbedre i sit spil i den resterende del af sæsonen. 

- Jeg har ikke assisteret så mange mål endnu, og det er noget, som jeg har manglet indtil videre i United. I mine tidligere klubber har jeg både scoret og lagt op til mange mål, og det er en vigtig del af mit spil og min natur at hjælpe på alle fronter. 

- Jeg ønsker at være god i alle spillets facetter og ikke kun til at score mål. 

Zlatan Ibrahimovic er indtil videre noteret for 17 mål og tre assists i denne sæson. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her