Zlatan tilbage om et par uger

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan tilbage om et par uger

13 januar, 2018 - 11:38
José Mourinho bekræfter, at Zlatan Ibrahimovic gør comeback i slutningen af måneden eller starten af februar.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

Zlatan Ibrahimovic har store problemer med det knæ, han blev skadet i tilbage i foråret. Men nu lysner det for svenskeren. 

I hvert fortæller José Mourinho nu, at han regner med atter at kunne gøre brug af angriberen i løbet af de næste par uger. 

- Zlatan er skadet eller ikke helt tilfreds med sin situation. Han kæmper som en tiger, som han selv siger, for at komme tilbage. Vi gav ham nogle minutter her og der, startede en kamp hvor han fik 60 minutter, fik endnu en startplads med 45 minutter, men han følte sig ikke godt tilpas, siger Mourinho ifølge The Guardian. 

- Han konsulterede andre læger og fik deres meninger, og sammen besluttede vi os for at stoppe og lade ham blive behandlet. Når han føler sig rigtigt godt tilpas, kan han komme tilbage på arbejde. Datoen for at få ham tilbage på træningsbanen med holdet er i slutningen af januar eller starten af februar. Så lad os håbe, at han har det bedre der, så vi kan få ham tilbage hurtigst muligt, fortsætter Mourinho. 

Zlatan Ibrahimovic skiftede til United fra PSG på en fri transfer i sommeren 2016. Hans aftale med klubben udløber til sommer. 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford