Zlatan tager skylden for pointtabet

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan tager skylden for pointtabet

04 marts, 2017 - 17:32
Zlatan Ibrahimovic er ikke tilfreds med sin egen indsats efter dagens remis mod Bournemouth.

Zlatan Ibrahimovic mod Bournemouth ©Getty

Zlatan Ibrahimovic, som senest reddede Manchester United med to vigtige mål i ligacup-finalen på Wembley, havde nok en af de dage, han hurtigt vil glemme. Svenskeren var millimeter fra en udvisning i første halvleg, mens han i anden halvleg brændte på straffespark.

Den store svensker er da heller ikke tilfreds med hverken resultat eller præstation. Det siger han til MUTV efter kampen.

- Vi er meget skuffede. Vi burde have vundet. Jeg tager skylden - jeg brændte et straffespark, og jeg havde en masse chancer, hvor jeg kunne have scoret. Det gjorde jeg ikke, så jeg tager det fulde ansvar på mig.

- Men jeg vil rejse mig fra det her, og jeg vil komme tilbage endnu stærkere - og fortsætte, for det her er ikke noget unaturligt eller mærkeligt. Det er sket før, og det kan ske igen. Vi er bare nødt til at fortsætte arbejdet, fortsætte med at komme foran og holde hovedet højt.

Med dagens point ligger United a point med Liverpool på 49. De møder senere lørdag Arsenal, der er et point yderligere foran i tabellen.

Zlatan Ibrahimovic har scoret 26 gange for "de røde djævle" denne sæson.   

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her