Zlatan respekterer alle hold

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic er glad for at være videre i FA Cuppen og mener, at man skal respektere alle hold i England.

Zlatan blev endnu en gang Uniteds helt, da han kom ind fra bænken og scorede sejrsmålet i dagens FA Cup-kamp. 2-1 sejren mod Blackburn holdt hårdt med tanke på, at der var tale om et bundhold fra Championship, men ifølge svenskeren er der ingen nemme kampe i England.

– Alle kampe i England er uforudsigelige. Man bliver nødt til at lave så få fejl som muligt. Alle kampe i pokalturneringen er som finaler, og der er mange kampe, der ikke er gået favoritternes vej. Vi skal respektere alle, siger Uniteds topscorer.

Angriberens mål kom efter et flot oplæg fra franske Paul Pogba, efter at de begge var kommet på banen fra bænken. Det var helt efter planen, siger Zlatan.

– Vi kom på banen for at give holdet et boost. Vi er glad for sejren, og vi er stadig med i alle turneringer. Vi blev ved med at kæmpe, vi får mere selvtillid, og nu er vi i den afgørende del af sæsonen.

Næste opgave for Zlatan og resten af holdet er returkampen i Europa League mod St. Etienne på onsdag.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mourinho: Young var kampens spiller

Næste artikel

Mourinho: Zlatan og Pogba viste klassen

ANNONCE