Zlatan optimistisk efter Tottenham-sejr

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan optimistisk efter Tottenham-sejr

12 december, 2016 - 13:02
Uniteds svenske superstjerne, Zlatan Ibrahimovic, var glad for holdets spil, og ser det som bragende vigtigt, at holdet ikke endnu engang indkasserede et sent mål.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

Det blev ikke til et mål for Zlatan i gårsdagens sejr over Tottenham, men alligvel var svenskeren godt tilfreds med holdets præstation og selvfølgelig de tre point.

- Det var meget vigtigt, for i de seneste kampe har vi ikke fået de resultater, vi har ønsket. Specielt efter gode præstationer. Jeg synes, holdet har gjort det godt, men når man ikke får en sejr, så føles det lidt ligegyldigt.

- Vi har lukket en smule af hullet, og hvis vi kan spille i dag, hvor vi kontrollerer og samtidig få sejren, så er det den perfekte kombination, siger den store svensker til MUTV.

Midtvejs i anden halvleg kanonerede Paul Pogba et frispark på overliggeren i en situation, hvor man ellers virkede sikker på, at Zlatan skulle sparke. Angriberen mener nu også, at det var sidste gang, Pogba fik den chance.

- Medmindre du scorer, så er det det sidste frispark, du får lov at sparke. Sparket ramte overliggeren, men hvis det havde gået ind, ville det have givet os mere ro, for så skulle vi ikke på samme måde frygte, at det ville gå som de seneste uger.

Næste opgave for Zlatan og de andre United-spillere er allerede på onsdag, hvor de gæster Crystal Palace ude.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her