Zlatan om United: Lad os se

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan om United: Lad os se

26 maj, 2016 - 13:48
Zlatan Ibrahimovic snakkede idag til pressen fra den svenske landsholdslejr og blev selvfølgelig mødt af flere spørgsmål om Manchester United. Svenskeren var ikke ligefrem afvisende.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

Torsdag eftermiddag var der pressemøde fra den svenske landsholdslejr, hvor Manchester United-emnet Zlatan Ibrahimovic var til stede. Svenskeren har endnu ikke fundet en ny klub, men det skyldes ikke, at der ikke er tilbud nok.

- Det sker, når jeg vil have det til at ske. Jeg skal bare trykke på knappen. Jeg har ikke læst aviserne, så jeg ved ikke, hvilke I snakker om. Hvis I spørger mig, sker der ikke noget. Kun EM, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge Squawka.

- Der er interesse fra alle lande. England, Italien og andre. Der er konkrete tilbud og mange alternativer. Det er ikke så vigtigt for mig at have det afgjort før EM. Jeg nyder at læse, hvad I skriver. Det er sjovt, siger svenskeren.

Selvom han ikke sagde det store om United, ville han alligevel godt kommentere på historien om, at Jose Mourinho vender tilbage til United. Svenskeren tror, at United træffer et klogt valg med at ansætte Mourinho. 

- Jose Mourinho er manden, der kan bringe Manchester United tilbage til toppen. Jeg havde en fantastisk tid med ham I Inter, men jeg ved ikke, om vi skal arbejde sammen igen, siger han.

Om Mourinho og Zlatan bliver genforenet i United, må tiden vise. Da Zlatan blev spurgt direkte, var han ikke ligefrem afvisende:

 

 

Den nye udebanetrøje er kommet - Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.