Zlatan: Mourinho er The Special One

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan: Mourinho er The Special One

06 april, 2018 - 08:32
Den tidligere United-angriber Zlatan Ibrahimovic roser i et interview sin gamle træner, og han håber alt det bedste for Manchester United.

Zlatan sikrer United EFL Cup pokalen i 2017 ©Getty

Zlatan Ibrahimovic, der i påsken bragede ind i den amerikanske Major League Soccer med to scoringer i sin debut for LA Galaxy er i et interview med ESPN blevet spurgt til sin tid på Old Trafford og sin tid med Jose Mourinho generelt.

- Jeg kan godt lide Mourinho. Han er The Special One., sagde den svenske stjerne, der nærmest fik øjeblikkelig legendestatus i sin første sæson som United-spiller, hvor han blev holdets topscorer. 

- Han kan lide at vinde, og han har vundet hvorend han er taget hen. Han har fået mig til at føle mig tilpas, og han har givet mig en masse ansvar, fortsatte Zlatan om sin tidligere træner fra både Inter og United.

Håber på succes i FA Cup

Ibrahimovic blev også spurgt ind til Uniteds nuværende sæson.

- De har gjort det godt. Der er et trofæ tilbage at spille om, og det er FA Cup, så forhåbentlig vinder de den, sagde han.

- Sidste år havde vi stor succes med tre trofæer med en ny træner og flere nye spillere, og forhåbentlig fortsætter det, for som et tophold, som United er, bliver man nødt til at blive ved med at vinde, fordi det er klubbens status.

Zlatan Ibrahimovic nåede i alt 53 kampe og 29 mål for Manchester United.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford