Zlatan, Matic og Jones i spil til City-kampen

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan, Matic og Jones i spil til City-kampen

08 december, 2017 - 15:16
Mourinho meldte fredag eftermiddag både Zlatan Ibrahimovic, Nemanja Matic og Phil Jones klar til at spille på søndag. Fellaini bliver vurderet lørdag.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

Jose Mourinho åbnede dagens pressemøde op til City-kampen med at tale om kampens betydning.

- Det er endnu en kamp mod et af de bedste hold i ligaen. Vi er blevet bedre siden sidste sæson, og det synes jeg også, City er. For os handler det i sidste ende om tre point, men jeg tror, at for folk, der er født i byen, og som "føler farverne", er det en god og positiv rivalisering og en speciel kamp, sagde han.

Portugiseren har været en del af store derby-kampe i flere lande i sin karriere, og han mener, at der er mange fællestræk.

- Jeg tror, det handler om det samme mere eller mindre. Det er en sjov situation med folk fra samme by, der holder med forskellige hold. Jeg tror, at børn i skolen har nogle sjove øjeblikke dagen efter. Jeg synes, det er dejligt, så længe det er på den rette og positive måde.

Nyt på skadesfronten

Mourinho bekræftede, at Zlatan Ibrahimovic, Nemanja Matic og Phil Jones alle er klar til at spille søndag, mens Marouane Fellaini vil blive vurderet i morgen, lørdag. Michael Carrick og Eric Bailly er fortsat ude. 

Manageren blev herefter spurgt ind til, hvilken slags kamp, han forventer, Manchester-derbyet bliver.

- Fodbold er udforudsigeligt. Som manager kan jeg prøve at lægge en plan og arbejde i en retning, men man ved ikke, hvad der kommer til at ske. Der er så mange ting, jeg ikke har kontrol over, som kan ændre udviklingen i kampen fuldstændig, sagde han.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford