Zlatan: Jeg kom for tidligt tilbage fra skade

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan: Jeg kom for tidligt tilbage fra skade

19 juli, 2018 - 18:30
Zlatan Ibrahimovic indrømmer, at hans knæ ikke var i orden, da han gjorde comeback for United efter en alvorlig knæskade.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

Det vakte opsigt, da Zlatan Ibrahimovic i november sidste år gjorde comeback for Manchester United. 

I april var han nemlig blevet alvorligt knæskadet, og prognosen lød umiddelbart på et lille års pause. Nu indrømmer den 36-årige svensker, at det var en forhastet beslutning at melde sig klar så hurtigt. 

- Din hoved kan være klar, men mit knæ var ikke klar. Da jeg var klar, sagde jeg til mig selv, at jeg ikke var der. Før havde de Zlatan. Efter var jeg ikke klar til at være Zlatan, siger angriberen i et interview med BBC. 

Det blev da også til begrænset med spilletid for Ibrahimovic, der selv forklarer fraværet på banen med, at han valgte at spille med åbne kort over for José Mourinho. 

- Jeg blev udtaget til mange kampe, men jeg sagde til træneren, hør her, jeg er ikke klar. Jeg vil ikke skuffe dig. Respekten, jeg har for min træner og mine medspillere. Vælg nogen, der kan udføre et bedre stykke arbejde. Jeg rejste mig op og sagde det, selvom jeg er Zlatan. 

Zlatan Ibrahimovic blev blot noteret for et mål i syv kampe i sin anden sæson for United. I foråret blev hans kontrakt ophævet, så han frit kunne skifte til LA Galaxy. 

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb trøjen her