Zlatan: Jeg er kommet for at vinde

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan: Jeg er kommet for at vinde

01 juli, 2016 - 20:11
Zlatan Ibrahimovic er ikke kommet til Manchester for at nyde vejret. Der er kun ét mål, og det er at vinde, garanterer den store svensker.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

Manden, der tog til Paris som konge og forlod det som legende, har leget med samtlige sportsjournalisters tålmodighed i månedsvis, men i dag faldt skiftet til Manchester United endelig på plads, og så kan fokus flyttes til det vigtige.

- Efter EM og den konstante spekulation omkring min fremtid ser jeg meget frem til at fokusere på min nye klub, United-trøjen og på at gøre det så godt som muligt, siger Zlatan Ibrahimovic til MUTV.

- Alle steder, jeg har spillet, har jeg vundet. Jeg vil ikke spilde tiden – jeg er her for at vinde. Jeg giver ikke op, før jeg har vundet. Sådan er min mentalitet. Hårdt arbejde ligger til grund for alle triumfer, og jeg er klar til at kæmpe.

Den karismatiske frontmand ligger ikke skjul på, at Jose Mourinho, som han spillede under i Inter Milan, var en vigtig brik i forhold til at skiftet gik igennem.

- Det eneste dårlige ved min tid i Inter sammen med Mourinho var, at det var så kort tid. Kun én sæson. Vi vandt sammen, vi havde et godt partnerskab og jeg lærte meget. Han er en vinder, jeg er en vinder, og vi ved begge, hvad vi vil – vinde.

Med sine 34 år på bagen træder Zlatan Ibrahimovic direkte ind blandt de ældste spillere i truppen. Han vil gøre sit bedste for at videregive sin erfaring til yngre spillere som Marcus Rashford og Anthony Martial.

- Jeg har erfaring fra forskellige kulturer og mange forskellige verdensklasse-medspillere, som jeg har lært af gennem den sidste årrække. Jeg vil hjælpe, hvor jeg kan på træningsbanen, og gøre mit for at få klubben tilbage, hvor den hører hjemme – nemlig i toppen af tabellen.

- Nu kan jeg puste ud og nyde øjeblikket. Det er officielt, jeg er United-spiller og jeg er den gladeste mand i verden. Efter en lang sæson efterfulgt af EM-slutrunden har jeg brug for hvile, men nu må vi se, hvor lang pause bossen vil give mig.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson - Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her