Zlatan: Jeg er i den bedste klub i England

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan: Jeg er i den bedste klub i England

30 marts, 2017 - 16:33
Zlatan Ibrahimovic har en kontrakt, der udløber til sommer, men svenskeren siger, at der er forhandlinger i gang om en forlængelse.

Zlatan Ibrahimovic scorer sit hattrick mod St Etienne ©Getty

Der har været meget snak om, hvor Zlatans fodboldfremtid ligger. Superstjernens kontrakt udløber til sommer, og mange har mente, at svenskeren kan være på vej videre. Særligt har USA og MLS været nævnt som et varmt bud.

Men nu siger svenskeren selv, at der er forhandlinger i gang om en kontraktforlængelse med United.

- Lad os se, hvad der sker. Vi snakker om det. Jeg har en option på yderligere et år. Jeg vil gøre det fantastisk, så længe jeg er her. Så lad os se, siger han ifølge Daily Mail.

- Jeg er en person, der går efter tingene 200%, når jeg først har sat mig for dem. Jeg går ind til opgaven, går efter struben, og så bakker jeg ud igen. Og jeg klager ikke, når jeg går ud igen. Det er sådan, det er.

Det lyder altså, som om angriberen har noget, han vil udføre i United, og han mener også, han er i den største klub i England.

- Jeg nyder at være så stor en klub. Uden tvivl en af de største i verden og med en stor manager. Jeg har arbejdet med ham før. Han er en vinder, og han er den perfekte mand til denne klub.

- Jeg ved ikke, hvor mange der får muligheden for at blive Manchester United-spiller. Men det er jeg. Folk her ville have mig, og jeg valgte klubben. Jeg valgte den bedste engelske klub.

Uniteds stjerneangriber må sidde over, når United på lørdag møder West Bromwich i Premier League. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her