Zlatan: Intet kan stoppe mig

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan: Intet kan stoppe mig

31 august, 2017 - 20:37
Zlatan Ibrahimovic er i fuld gang med sin genoptræning og glæder sig til at komme tilbage på grønsværen.

Zlatan Ibrahimovic scorer mod Sunderland ©Getty

Det bliver en ny og forbedret Zlatan Ibrahimovic, der vender tilbage, når hans genoptræning er overstået. 

Ordene kommer fra den 35-årige svensker, der tidligere på måneden skrev under på en ny kontrakt med Manchester United, selvom han er knæskadet. 

Og selvom han i sin efterhånden lange karriere har prøvet lidt af hvert, er det første gang, han står i sådan en situation. 

- Jeg har trænet hver dag siden min knæoperation, og det er ingen ferie. Det er selvsagt en ny udfordring for mig, men jeg er mentalt stærk, og når jeg fokuserer på et mål, kan intet stoppe mig. Jeg går igennem alt det, der er nødvendigt, siger Ibrahimovic til MUTV. 

Den tidligere PSG-spiller scorede 28 mål i sin første sæson på Old Trafford. Og selvom han allerede i sidste sæson gjorde kritikerne til skamme, lover han, at der er mere i vente. 

- Det er ligegyldigt, hvad der står i vejen for mig. Jeg vil smadre alt for at nå mit mål. Når jeg kommer tilbage på fodboldbanen, bliver jeg bedre end nogensinde. 

- Jeg kommer ikke tilbage fordi, jeg er den, jeg er, jeg kommer tilbage som en bedre udgave af den gamle mig. Forestil jer, hvordan det bliver!, lyder det fra angriberen. 

Zlatan Ibrahimovic ventes at gøre comeback omkring juletid. 

Læs mere om: