– Zlatan inspirerer os alle

Anthony Martial nyder, at Zlatan Ibrahimovic nu spiller for Manchester United.

Sidste år var han selv Manchester Uniteds mest scorende spiller, men i år må han se sig overgået af Zlatan Ibrahimovic. Den fordeling har Martial det dog fint med, og han siger, at alle lærer rigtig meget af Zlatan. 

– Han er en top-spiller, og man kan ikke undgå at lære en masse, når man er på hold med ham. Bare at følge hans bevægelser, og hvad han gør med bolden i kampene og til træning, har været fantastisk indtil videre, siger Martial til Manutd.com

– På trods af hans alder, så har han haft en kæmpe indflydelse. Alle håber bare, at han kan opretholde formen, for så vil vi helt sikkert rykke frem i tabellen. 

Juleprogrammet er traditionelt meget afgørende for udfaldet af den endelige stilling, og Martial siger, at holdet er meget opsatte på at vinde alle kampene.

– Alt er muligt, hvis den gode form fortsætter. Vi har en masse erfaring på holdet nu, og alle vil bevise, hvad vi er i stand til. 

– Vi er stadig en del point fra toppen, og det skal vi have indhentet. Vi skal bare koncentrere os om at vinde vores kampe, så vi kan spille os selv i en bedre position. 

– Nu tager vi én kamp ad gangen, men hvis vi fortsætter fremskridtene og måske begynder at score lidt mere, så er der stadig masser af muligheder for at vinde trofæer i denne sæson, slutter Martial. 

Martial, Zlatan og resten af truppen skal i aktion igen d. 26, når David Moyes og Sunderland gæster Old Trafford. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

O'Shea: Fortryder United exit

Næste artikel

Rojo vil fortsætte holdets udvikling

ANNONCE