Zlatan hattrick i sikker sejr

Zlatan brillerede, da United leverede en god præstation på Old Trafford og slog St. Etienne.

United er godt på vej videre i Europa League efter en 3-0 sejr i det første af to opgør. Mourinho gav genvalg til de bagerste fire fra kampen mod Watford, mens Romero erstattede De Gea i målet. Fellani startede for en gangs skyld inde, men det var Zlatan i front, og Martial på kanten, der blev kampens store oplevelse.

Den store svensker scorede sit første mål på et frispark efter et kvarter. Bolden ramte muren på vej ind, men det var han ligeglad med og lod sig tiljuble af tilskuere og medspillere. Frem mod pausen havde St. Etienne sporadiske chancer på omstillinger, men Romero og bagkæden havde godt styr på deres offensiv, bortset fra en enkelt uheldig episode i de første minutter. Derudover spillede de bagerste fire en god kamp.

Paul Pogba mødte for første gang i sin karriere sin storebror Florentin Pogba, men bortset fra et frisparksforsøg af lillebror, var de begge forholdsvis anonyme i første halvleg.

I pausen skifte Mourinho Lingard ind for Fellani, og han bidrog med mere fart til offensiven. Zlatan viste sans for mål fem minutter inde i anden halvleg, men han blev korrekt dømt offside, og derudover var det kun Paul Pogbas forsøg fra distancen, der var farlige.

Rashford kom i 70. minut ind i stedet for Mata, og kun fem minutter senere overløb han sin direkte modstander og lagde bolden ind til Zlatan, der nemt satte den ind. 2-0. Mod kampens afslutning virkede St. Etienne spillerne trætte, og det kom til udtryk i 87. minut, hvor Kevin Theophile-Catherine ramte Zlatan i feltet, og kampens dommer dømte et tvivlsomt straffespark. Det tog Zlatan selvfølgelig selv og scorede til kampens resultat.

United sikrede sig dermed et solidt resultat til returopgøret i Frankrig d. 22. februar. Næste opgave er på søndag i FA Cup’en, hvor United møder Blackburn på Ewood Park.