Zlatan håber Rooney kommer til Paris

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan håber Rooney kommer til Paris

04 oktober, 2013 - 10:35
Zlatan Ibrahimovic har masser af stjernespillere omkring sig, og han ser gerne Wayne Rooney slutte sig til Paris SG i januar.

I sommers var han utilfreds, frustreret og ked af at være i United. Siden da har han fundet storformen frem og været en af Uniteds absolut bedste og vigtigste spillere i efteråret. Wayne Rooney er altid en mand der kan skabe debat omkring sig.

Chelsea var ude efter angriberen i sommers, men også franske Paris SG blev i medierne nævnt som en ny destination for Rooney. Og står det til franskmændenes helt store profil, så må Rooney gerne melde sin ankomst til Parc des Prince snart.

- Da der var snak om at Rooney skulle hertil blev jeg begejstret. Jeg synes han gjorde det klart i sommers, at han ønskede en ny udfordring, og tingene er jo ikke startet så godt for United i denne sæson.

- Hvis han stadig vil videre til sommer eller januar, så vil jeg opfordre ham til at komme til Paris og spille med mig. Denne klub går kun i en retning, og det er frem, siger Zlatan i følge ESPN.

United skulle dog være i gang med at forberede en ny kontrakt til Rooney, så den målfarlige angriber fortsat kan bombe kasser ind for United.