Zlatan får nummer 10

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Zlatan får nummer 10

24 august, 2017 - 15:32
Zlatan Ibrahimovic har i dag skrevet under på en ny kontrakt med Manchester United. Svenskeren har fået tildelt trøje nummer 10. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

Mange har håbet. Nu er det bekræftet. Zlatan har skrevet under på en ny kontrakt med Manchester United. Svenskerens fremtid har været uvis, siden han pådrog sig en slem knæskade i en Europa League-kamp i foråret.

I sidste sæson scorede den store angriber 28 mål i 46 kampe for klubben, og José Mourinho er glad for, at Zlatan igen er til rådighed.

- Vi er glade for, at Zlatan er på vej tilbage fra sin skade, og vi er også glade for, at vi igen kan drage nytte af hans mentalitet og erfaring. Han fortjener vores tillid, efter det han bidrog med sidste sæson. Jeg er ikke i tvivl om, at han bliver vigtig i anden del af sæsonen, siger United-manageren til manutd.com.

Hovedpersonen selv glæder sig også over den nye kontrakt og til igen at tørne ud for United..

- Jeg er tilbage for at afslutte det, jeg startede. Det har altid været min intention at blive. Jeg kan ikke vente med igen at træde ud på Old Traffords græs. Men jeg ved også, at jeg tage mig tid, og vente til jeg er helt klar.

- Jeg har arbejdet hårdt og vil forsætte med det, så jeg er sikker på at være i bedst mulig form, når jeg kommer tilbage på banen, siger han.

Zlatan overtager Wayne Rooneys legendariske nummer 10.

 

Læs mere om: