– Zlatan er klar til mere i næste sæson

José Mourinho slår nu mere eller mindre fast, at Zlatan Ibrahimovic også er United-spiller efter sommerferien.

Det er efterhånden lige så sikkert som amen i kirken: Zlatan Ibrahimovic er også at finde på Old Trafford efter sommerferien. 

Den 35-årige svensker skrev efter sidste sæson under på et etårig kontrakt med Manchester United med option på yderligere 12 måneder. 

Begge parter har udtrykt ønske om at fortsætte samarbejdet, og efter dagens sejr over Sunderland er det på ingen måde blevet mindre sandsynligt. 

– Jeg er egentlig ikke overrasket, for han er en meget intelligent fyr og en stolt mand. Da han valgte at komme til Manchester United og Premier League – den sværeste liga i verden for en angriber – var det fordi, han vidste, han kunne gøre det, siger Mourinho ifølge Goal.com og fortsætter:

– Da vi kontaktede ham, og han takkede ja, var jeg sikker på, at han ikke ville komme til Premier League uden at efterlade et aftryk og tage af sted efter at have fejlet i Manchester United – aldrig i livet. 

– Så da en fyr som ham kom, var jeg sikker på, at han ville være klar, og han er klar til mere i næste sæson. Han kommer tilbage hertil.

Zlatan Ibrahimovic scorede i 3-1-sejren over Sunderland og stod for de to andre assist.

Han  har nu nettet 12 gange i Premier League.  

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mourinho hylder god anden halvleg

Næste artikel

Mkhitaryan: Karrierens bedste mål

ANNONCE