– Zlatan er et kæmpe scoop

Manchester United legenden Andy Cole byder Zlatan Ibrahimovic velkommen efter, at svenskeren i fredags fuldførte sit skifte til Old Trafford.

Zlatan Ibrahimovic er blevet genforenet med José Mourinho for første gang efter deres succesfulde tid i Inter Milan. Manchester Uniteds tidligere angriber Andy Cole er glad for, at den 34-årige svensker har tilsluttet sig den røde del af Manchester.

– Jeg er en af hans største fans. Han siger, hvad han tænker. Det kan jeg godt lide. Han er en fodboldspiller, der scorer mål, og har opnået alt, udtaler Cole til MUTV.

– Jeg tror han vil få en kæmpe indflydelse alene på grund af hans tilstedeværelse, og den måde han er på. Jeg tror fansene vil elske ham og værdsætte ham.

– Han er en af de største. Hvis du kigger på hans CV, så har han vundet titler og scoret mål, alle de steder han har været.

– Han scorede 50 mål i Frankrig sidste sæson, og selvom folk siger, at det ikke er den stærkeste liga, har han stadig gjort det. Kan han score mål i Premier League? Ja. Kan han få stor betydning på Old Trafford? Det tror jeg ærlig talt.

– Jeg synes, at han er et kæmpe scoop. Det tror jeg virkelig, at han vil være, med alt det han kan bringe til Old Trafford.

Første mulighed for at se Zlatan i den røde trøje bliver den 22. juli, når Borussia Dortmund og Manchester United møder hinanden i Kina under sommerens pre-tour.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Zlatan fejres med ekstraordinære rejsetilbud

Næste artikel

Dortmund bekræfter: Mkhitaryan skifter til United

ANNONCE