Zaha sikrede uafgjort

United var tæt på et nyt nederlag, men nyindkøbte Wilfried Zaha fik i sidste minut sikret 2-2.

30 grader og høj luftfugtighed, er ikke lige hverdagskost for United. Derfor sled spillerne også i kampen, og virkede til sidst trætte, på trods af kampens dommer havde indlagt et par vandpauser undervejs.

På forhånd havde David Moyes sagt, at han ville bruge det meste af truppen, for at undgå spillere der blev for nedslidte i varmen. Hele syv udskiftninger blev det til undervejs for United.

Anders Lindegaard havde fået chancen igen i buret for United, og den danske keeper kunne ikke stille noget op ved de to scoringer fra Cerezo Osaka. Den første kom efter tyndt forsvarsspil fra Smalling og Büttner, mens det andet mål var en sand perle, der blen sendt op i hjørnet uden chance for Lindegaard.

Kagawa-scoring

I første halvleg lå Shinji Kagawa på sin favoritposition, nemlig lige bagved Robin van Persie. Og Kagawa, der i dag spillede på sin gamle hjemmebane, var med i de fleste af Uniteds offensive aktioner. Japaneren spillede en glimrende kamp, og fik scoret i anden halvleg, efter først at have brændt straffespark og flere andre gode muligheder.

Også ros til Welbeck, der virkede bevægelig og med selvtillid udenfor feltet, og han var i første omgang tæt på at score med et glimerende hug med venstrebenet.

Som nævnt tidligere, måtte United vente helt til sidste minut før udligningen kom. Indskiftede Januzaj tog et par træk på tværs udenfor feltet, og spillede en fremragende aflevering i dybden mellem et par japanske forsvarsspillere, og efter en tværaflevering, kunne Wilfried Zaha enkelt sende bolden i nettet.

2-2 virkede som et fair resultat. Osaka havde også perioder med fint spil og gode muligheder, og Lindegaard havde flere ganske udemærkede redninger.

Sidste kamp for United på årets tur til Østen er på mandag klokken 12.00 mod Kitchee.

Udskiftninger:
45′ Anderson ind, Jones ud.
58′ Zaha ind, Kagawa ud.
69′ Januzaj ind, van Persie ud.
79′ Fabio ind, Rafael ud.
79′ Cleverley ind, Giggs ud.
79′ Evra ind, Büttner ud.
79′ Lingard ind, Young ud.

Målscorere:
33′ 1-0 Sugimoto.
54′ 1-1 Shinji Kagawa.
64′ 2-1 Minamino.
90′ 2-2 Wilfried Zaha.