Zaha: Manglede tillid fra Moyes

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Zaha: Manglede tillid fra Moyes

11 maj, 2014 - 14:10
Når man er ung, har man brug for tillid fra sin manager, og den manglede Wilfried Zaha fra David Moyes i Manchester United.

Ikke en eneste Premier League-start fik Wilfried Zaha for Manchester United, inden han blev udlejet til Cardiff i januar. Den unge englænder fik ellers masser af spilletid på sommerens preseason-tur, men David Moyes så sjældent Zahas vej, da sæsonen gik i gang. 

Det frustrerede kantspilleren, der blev købt af Sir Alex Ferguson og forventede, at netop skotten ville vise ham den tillid, han manglede fra Moyes. 

- Jeg skrev under for Sir Alex Ferguson og forventede, at han ville være manageren. David Moyes kom så og følte helt klart, at han blev nødt til at spille med ældre spillere. Til nogle kampe var jeg end ikke på bænken. Det var hårdt og meget frusterende. Man har brug for, at manageren stoler på en, og det gjorde sig ikke gældende i det her tilfælde, siger Zaha til The Sun.

Han fremhæver Liverpools Raheem Sterling som et godt eksempel på, hvordan en ung spiller kan blomstre under en manager med tillid, men den tillid har Zaha heller ikke for alvor fået i Cardiff. Han har haft svært ved at tilpasse sig en fast plads, og med kun fem starter bliver han primært brugt som indskifter. 

Den 21-årige englænder glæder sig dog ikke over, at David Moyes nu er fortid i United. I stedet ser han bare fremad og fokuserer på at imponere i den nye sæson.

- Sæsonen gik ikke så godt for Moyes. Nogle folk spørger, om jeg er glad for, at han ikke er her længere, men det er jeg selvfølgelig ikke. Jeg vil ikke se nogen blive fyret. Men jeg håber, jeg har en fremtid i klubben. Jeg vil gå til den i sæsonforberedelserne og give det bedste, jeg har, siger han.