Zaha: Fed intro for de nye

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Zaha: Fed intro for de nye

19 juli, 2014 - 13:17
Wilfried Zaha ser tilbage på sidste års pre-season tur, hvor han hurtigt faldt til i klubben.

Zaha var selv ny på sidste års pre-season tur til Asien, en tur hvor kantspilleren havde stor succes på banen og hurtigt faldt til i klubben. Han er da også sikker på, at de to nye spillere i år vil falde hurtigt til i gruppen på turen til USA.

- Jeg nød virkelig turen sidste år, og følte jeg spillede godt. Da jeg kom hertil, fik alle mig til at føle mig velkommen og tilpas. Det gjorde det nemt for mig at præstere på banen.

- Det at føle mig tilpas udenfor banen gjorde, at jeg kunne præstere godt inde på banen. Det at føle sig tryg og tilpas med sine holdkammerater er vigtigt i en klub for at præstere, og jeg er sikker på Ander Herrera og Luke Shaw vil få en fantastisk velkomst her i klubben, siger Zaha i følge manutd.com.

Samtidig ser Zaha også tilbage på det kæmpe skifte han oplevede efter skiftet fra Crystal Palace, til pludselig at være på tur med Manchester United. Interessen og de mange fans var nærmest overvældende for ham.

- For at være helt ærlig, så var det vanvittigt. Sidste års tur var lidt af en øjenåbner. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og man kan ikke forestille sig det før man er en del af klubben. Det var en fantastisk oplevelse, præcis som at spille på Old Trafford, der er intet som det, lyder det fra Zaha.