Zaha benægter forhold til Moyes' datter

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Zaha benægter forhold til Moyes' datter

06 december, 2013 - 20:47
Rygterne har villet vide, at Wilfried Zaha bliver holdt ude af holdet på grund af et forhold til David Moyes' datter Lauren, men det benægter kantspilleren. Sådan da.

To sølle optrædener er alt, hvad Wilfried Zaha har fået for Manchester United i sæsonen, efter han ellers gjorde fin figur under sommerens preseason-tour. Mange har spekuleret i hvorfor, og nogle har endda nævnt Zahas kærlighedsliv som værende årsagen.

Rygterne har nemlig sagt, at den 21-årige kantspiller har været lige lovlig frisk og frejde med David Moyes' datter Lauren, og at de to endda har haft et reelt forhold. Det skulle efter sigende være det, der holder Zaha væk fra banen, men det benægter han selv.

- Jeg har aldrig datet eller endda møde David Moyes' datter, så det er ikke grunden til mit fravær i kampene, skrev han tidligere på Twitter.

- Jeg vil gerne stoppe alle disse falske beskyldninger. Jeg vil spille for Manchester United, når man manager føler, jeg er klar.

Mystikken omkring sagen fortsætter dog formentlig lidt endnu, for blot et par timer senere slettede Zaha ovenstående tweets fra sin konto.