Young: Vi spiller til sidste fløjt

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Young: Vi spiller til sidste fløjt

14 august, 2011 - 21:39
Ashley Young fik i dag sin Premier League debut for Manchester United, og det var en tilfreds debutant der mødte SkySports efter kampen.<br /> Young: "Det var...

Ashley Young fik i dag sin Premier League debut for Manchester United, og det var en tilfreds debutant der mødte SkySports efter kampen.

Young: "Det var vores første kamp i denne sæson og vi vidste, at det ville blive hårdt. Vi blev nødt til virkelig, at give den alt hvad vi kunne, og det var hvad vi gjorde."

"Vores mentalitet er, at spille indtil sidste fløjt og i dag betød det, at vi vandt."

Mange er blevet overraskede over hvor hurtigt Young har vænnet sig til Manchester United, efter hans skifte fra Aston Villa, men han mener selv, at det er fordi han har spillet sammen med en del af spillerne på det engelske landshold, men også den hold ånd der hersker på Old Trafford:

"Jeg har selvfølgelig spillet sammen med et par af de andre spillere på landsholdet og det, at være med på pre-season har gjort, at man lærer hinanden bedre, at kende."

"Alle her har en god forståelse hvordan man skal spille, hvilket er grunden til, at dem der har været her i de foregående sæsoner har vundet de trofæer de har."

"Nu er jeg her, og hver gang jeg trækker Manchester Uniteds trøje over hovedet vil jeg bare gå ud og gøre det så godt som jeg kan."

"Jeg er sikker på, at der er store ting i vente for dette hold."

Young var godt klar over, at De Gea var skuffet over, at have lukket Shane Longs mål ind, men det var ikke noget han havde lyst til, at tale særlig meget om efter kampen, hvor han blev kåret til kampens spiller:

"Vi var sikre på, at vi nok skulle få chancer til, at vinde kampen. Det er sådan vi arbejder til træning. At spille indtil sidste fløjt."

"Det var det vi gjorde i dag. Vi fik et par chancer, og heldigvis blev den chance jeg fik omsat til et mål."

Vil du over og se Ahsley Young på Old Trafford?