Young: Vi kan vinde mod PSG

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Young: Vi kan vinde mod PSG

04 marts, 2019 - 18:58
Ashley Young mener ikke, at man skal afskrive Manchester United i Champions League, på trods af at de led et 0-2-nederlag i den første ottendedelsfinale.

Manchester United havde en aldeles forfærdelig Champions League-aften på "Drømmenes Teater", da PSG var på besøg. Man tabte 0-2, Jesse Lingard og Anthony Martial blev skadet, og Paul Pogba fik et rødt kort. Alle tre forventes at være ude i onsdagens returopgør.

Samtidig med at man mangler mange offensive profiler, skal Manchester United formå at vende 0-2 til videre avanchement på en af de sværeste udebaner i Europa. Dog mener Ashley Young ikke, at man skal afskrive United.

- Vi ved, hvad vi kan. Folk kan afskrive os. Folk afskrev os i starten af sæsonen og folk afskriver os nu. Det er ikke anderledes.

- Selvfølgelig bliver det svært. Vi skal tage derned, score mål og vinde kampen. Jeg tror på, at hvis vi forsvarer os godt og skaber de chancer, jeg ved, vi kan skabe, kan vi vinde kampen, mener Ashley Young.

Paris Saint Germain byder Manchester United op til dans onsdag aften klokken 21 på Parc des Princes i Paris i den anden og sidste ottendedelsfinale mellem de to hold.