Young: Vi har klassen til at komme igen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Young: Vi har klassen til at komme igen

02 maj, 2015 - 22:05
Young er stadig overbevidst om, United sikrer sig deltagelse i næste år Champions League.

Ashley Young ©Getty

Ashley Young var en af banens bedste i dagens kamp, men heller ikke han kunne vej til nettet i dagens kamp. Det var et meget kompakt forsvar, der hele kampen igennem gjorde det yderst svært for holdet.

- Det var meget svært. Vi skulle hele tiden arbejde for at finde rummene. Vi skulle hele tiden bevæge bolden fra side til side, men selvom vi havde en del chancer, så ville den ikke ind. Vi er meget skuffede i dag. 

Tanken har studset de fleste United fans efter det ærgelige nederlag til West Bromwich. Smider United nu fjerpladsen på gulvet og falder helt sammen i de resterende kampe. Spillerne er ikke et sekund i tvivl om, at kvalifikationen kommer i hus. 

- Selvfølgelig har vi tro på top-fire. Som spillere er vi stadig overbevidste om, at vi kan kvalificere os til Champions League. Det er stadig i vores hænder, og der er stadig ni point for os at hente, siger Young til MUTV.

- Vi har karakteren og den rette teamspirit. Nu skal vi tilbage på sporet og begynde at vinde kampe igen. Vi skal hjem og arbejde hårdt på træningsbanen, og forberede os på den næste kamp, som forhåbenligt kommer til at gå bedre.