Young ude i lang tid med lyskenskade

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Young ude i lang tid med lyskenskade

22 januar, 2016 - 14:34
Manchester United må undvære Ashley Young på grund af en lyskenskade. Englænderen kommer til at være ude i lang tid, fortæller manager Louis van Gaal.

Ashley Young bliver skadet i kampen imod Liverpool ©Getty

I løbet af Manchester Uniteds 1-0-sejr over Liverpool søndag blev Ashley Young udskiftet med en lyskenskade. Desværre bliver det ikke til noget hurtigt comeback for Ashley Young, fortæller Louis van Gaal,

- Ashley Young har en alvorlig lyskenskade, som han skal opereres for. Så han er ude i lang tid. Det er utroligt, hvor uheldige vi er med det (skader, red.). Phil Jones og Bastian Schweinsteiger kan heller ikke komme tilbage i den her weekend, så vi har syv skader, siger Louis van Gaal ifølge klubbens hjemmeside.

Udover Schweinsteiger, Jones og Young tæller skadeslisten Luke Shaw, Marcos Rojo, Michael Carrick og Antonio Valencia. Til gengæld er Adnan Januzaj nu efter van Gaals udsagn klar til at spille for førsteholdet igen.

- Jeg tror, at han (Januzaj, red.) er til rådighed. Han har gjort sit arbejde til træning, og han har spillet en kamp, hvilket selvfølgelig ikke er meget. Han skal bruge flere kampe, men han er klar til at spille, siger manageren.

Adnan Januzaj scorede to mål for U21-holdet, der tidligere på ugen slog Southamptons U21-mandskab 4-0.

 

Køb nu din billet - Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar