Young tilfreds med debut

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Young tilfreds med debut

14 juli, 2011 - 14:56
Ashley Young gjorde i nat fint væsen af sig, da han i 4-1-sejren over New England Revolution fik debut for Manchester United. <br /> Efter kampen fik den 25-...

Ashley Young gjorde i nat fint væsen af sig, da han i 4-1-sejren over New England Revolution fik debut for Manchester United.

Efter kampen fik den 25-årige kantspiller ros af både Wayne Rooney og Alex Ferguson, og han var da også selv godt tilfreds med sin indsats.

”Det er altid en rar fornemmelse at trække en Manchester United-trøje over hovedet. Der var ingen nerver. Jeg gik ind til kampen med samme indstilling og spillede, som jeg normalt plejer. Jeg var ikke nervøs,” siger Young ifølge Daily Mail.

Han var samtidig glad for at komme i aktion for sin nye klub.

”Det var en pre-season kamp, der handler om at komme i form. Og det føltes godt. Jeg kunne ikke vente med at få min debut. Formålet var at opbygge min selvtillid og lære de andre spillere bedre at kende, og det synes jeg var tilfældet,” fortsætter Young.

Ashley Young, der har overtaget trøje nummer 18 efter Paul Scholes, skrev i juni måned under på en femårig kontrakt med de engelske mestre.