Young: Svært mod desperate Wigan

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Young: Svært mod desperate Wigan

11 april, 2012 - 18:18
I Manchester møder City West Bromwich Albion. I Wigan møder Manchester United Wigan Athletic. Målet med den kamp er, at forspringet på otte point ned til...

I Manchester møder City West Bromwich Albion. I Wigan møder Manchester United Wigan Athletic. Målet med den kamp er, at forspringet på otte point ned til forfølgerne fra City skal bibeholdes. Men det bliver ikke en ren walk-over, mener Ashley Young.

"Wigan er et svært sted at besøge. De er desperate efter at få point, og de vil virkelig gerne vinde foran deres egne fans," siger Young til manutd.com.

"Vi er nødt til at være oppe på tæerne og være klar til en hård kamp. Jeg er sikker på, at vi - med den selvtillid, vilje og vindermentalitet, vi har vist igennem hele sæsonen - kan vinde," siger han.

Wigan har aldrig nogensinde fået point imod Manchester United i Premier League, og Ashley Young har da også selv en udmærket erfaring med det nedrykningstruede hold.

"Jeg scorede mit sidste mål for Villa mod Wigan i sidste sæson på Villa Park, og jeg har også scoret mod dem på udebane, så jeg har nydt godt af et par gode resultater imod dem. Forhåbentlig kommer endnu sådan et i aften," siger han.

Med otte point ned til Manchester City må koncentrationen ikke glippe, mener den engelske kantspiller. Forspringet skal holdes, eller måske endda udbygges.

"Vi tjekker bare kampe af på vejen, og så holder vi fokus på hver enkelt."

"Man vil naturligvis gerne spille godt, men på dette tidspunkt af sæsonen handler det om resultater. Man vil have de tre point fra hver eneste kamp."

"Vi er otte point foran i øjeblikket, men det kan ende med at være ligegyldigt, hvis vi ikke holder stimen kørende," siger Ashley Young.