Young: Samarbejdet med Rooney smitter af

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Young: Samarbejdet med Rooney smitter af

09 september, 2011 - 01:09
Ashley Young har været en stor succes for Manchester United i starten af den nye sæson. Nyindkøbet jubler specielt over samarbejdet med Wayne Rooney, som...

Ashley Young har været en stor succes for Manchester United i starten af den nye sæson. Nyindkøbet jubler specielt over samarbejdet med Wayne Rooney, som smitter af på landsholdet, hvor han ellers har haft svært ved at cementere sig i startopstillingen.

Nu ser det dog bedre ud for Ashley Young i landsholdssammenhæng. Senest afgjorde han Englands EM-kvalifikationskamp mod Wales, da han blev matchvinder i tirsdagens 1-0-kamp.

"Man bygger forhold op, når man er i en klub," siger Ashley Young ifølge Sky Sports om samarbejdet med Rooney.

"Måden, Rooney og klubben er startet på - vi har gjort det rigtigt godt."

"Så længe vi fortsætter det partnerskab i Manchester United, er jeg sikker på, det vil smitte af på landsholdet."

Ashley Young er en alsidig herre. Den nuværende fløjspiller kan spille stort set alle offensive positioner på en fodboldbane. Hvor han i Aston Villa ofte spillede centralt, er han i Manchester United blevet positioneret fast på venstrefløjen.

"Jeg har ingen preferencer for, hvor jeg spiller, så længe jeg er med på holdet, lige meget om det er venstre, højre eller centralt. Jeg har selvtilliden til at spille hvilken som helst plads."

"På landsholdet prøver jeg bare at cementere min plads på holdet. Jeg har kæmpet for at komme med i startopstillingen, og det lykkedes for mig i de seneste to kampe," siger Young, der bare håber, succesen fortsætter.

"Jeg er nødt til at fortsætte det gode spil for Manchester United og fortsætte med den selvtillid, som jeg startede sæsonen med. Så er jeg forhåbentlig med i landsholdsholdets start-11"er næste gang igen," siger Ashley Young.

Lørdag får Young lov til at vise sine evner frem for "De Røde Djævle" igen, når Premier League-opgøret mod Bolton sparkes i gang klokken 18.30.