Young og Shaw er klar igen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Young og Shaw er klar igen

18 august, 2017 - 15:32
Ashley Young og Luke Shaw får begge minutter på banen på mandag for Manchester Uniteds U23-hold. Det fortalte Jose Mourinho på sit pressemøde fredag.

Jose Mourinho og Luke Shaw ©Getty

De to langtidsskadede englændere Ashley Young og Luke Shaw kan ane lys for enden af tunnelen. I hvertfald regner manager Jose Mourinho med, at de begge får spilletid i en U23-kamp på mandag. 

- Det bliver som en pre-season-kamp for dem. Men det er gode nyheder. For grunden til at de kan spille med U23-holdet er, at de har trænet med hele ugen, siger portugiseren på fredagens pressemøde. 

Begge spillere var forventet at være ude i længere tid. Luke Shaw blev skadet i en kamp mod Swansea den 30. april, og Ashley Young har ikke været med, siden han måtte gå skadet fra banen i Europa League-semifinalen mod Celta Vigo den 4. maj. 

Både Shaw og Young var med resten af truppen på pre-season-tur i USA, hvor de genoptrænede for sig selv sammen med Marcos Rojo.  

Tidligere i dag lød det ifølge engelske medier også, at Manchester United er i gang med at forlænge Luke Shaws kontrakt, der udløber om 10 måneder. 

 

QUICK LINKS