Young og Carrick klar - Jones i bedring

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Young og Carrick klar - Jones i bedring

10 februar, 2013 - 13:11
Sir Alex Ferguson kan bekræfte, at Ashley Young igen er klar til kamp, Michael Carrick er på vej tilbage, og Phil Jones er i bedring.

Manchester United-bossen havde gode nyheder til den ugentlige pressekonference på Carrington. For det første kunne han fornøjet erklære alle tilbagevendte landsholdsspillere fit, mens den ukampdygtige trio bestående af Ashley Young, Michael Carrick og Phil Jones er på rette vej.

- Indtil videre er alle landsholdsspillere vendt tilbage uskadte. Den eneste, vi mangler bekræftigelse på, er Chicharito. Vi har ikke hørt, at noget skulle være sket med ham, så vi forventer, at alt er, som det skal være.

- Ashley Young er klar til kamp igen, Michael Carrick burde være tæt på, og Phil Jones er i klar bedring. Jones' tilstand er ikke så seriøs. Det er en mild sygdom, så han er okay inden længe, siger Sir Alex Ferguson.

Manchester United går ind i en vigtig periode for sæsonen, så Sir Alex Ferguson har brug for så bred en trup som muligt. Første prøvelse bliver Everton på Old Trafford kl. 17:00 i dag.