Young: Nervøs før møde med Ferguson

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Young: Nervøs før møde med Ferguson

06 august, 2011 - 15:42
Manchester Uniteds nyerhvervelse Ashley Young rystede i bukserne, før han skulle mødes med Alex Ferguson for at diskutere et fremtidigt skifte. <br /> Det...

Manchester Uniteds nyerhvervelse Ashley Young rystede i bukserne, før han skulle mødes med Alex Ferguson for at diskutere et fremtidigt skifte.

Det afslører den 25-årige englænder, der ellers er kendt for at have selvtilliden i orden.

”Normalt er jeg ikke nervøst anlagt, men det var jeg der. Det forsvandt dog, da jeg mødtes med ham (Fergie, red.). Han brugte ordet ”udfordring” meget. Og det er noget, jeg har gjort mange gange i min karriere,” siger Young ifølge Sky Sports.

Den tidligere Aston Villa-spiller menes også at have været på Liverpools ønskeliste. Young hævder dog, at han aldrig var i tvivl om sin fremtid, da Manchester United meldte deres interesse.

”På daværende tidspunkt var vi havnet i en vanskelig situation, hvor vi kæmpede for at overleve. Så klubberne blev enige om at snakke videre, når det blev sommer. Andre klubber var interesserede, men da jeg hørte om United, ville jeg bare skrive under. Jeg vidste, det var den rigtige klub,” fortsætter Young.

United menes at have betalt omkring 18 millioner pund for Ashley Young, der blot havde et år tilbage af sin kontrakt med Aston Villa.