Young: Jeg er sulten, som var jeg 21 år

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Young: Jeg er sulten, som var jeg 21 år

01 maj, 2018 - 07:45
Selvom dåbsattesten snart siger 33 år, er Ashley Young på vej til VM for England, og han har spillet over 2500 minutters førsteholdsfodbold i sæsonen. - Jeg ved, at mine ben kan holde til det, siger englænderen.

Ashley Young ©Getty

Ashley Young har været en af profilerne på Manchester Uniteds hold i år. Den omskolede offensivspiller har regeret venstrebacken, og søndag fik han atter en assist, da han lagde bolden ind i hovedet på Marouane Fellaini ved belgierens scoring til 2-1 i overtiden mod Arsenal. 

- Jeg har stadigvæk den samme sult og vilje til at vinde, som jeg havde, da jeg var 21 år, siger Ashley Young til manutd.com. 

- Jeg er næsten 33 år endnu, men jeg er stadigvæk motiveret til at spille alle kampe. Jeg ved, at mine ben stadig kan bære mig igennem kampene, og det har jeg vist med det antal kampe, jeg har spillet. 

Den tidligere Aston Villa-spiller er startet inde i 26 af Uniteds 35 Premier League-kampe, og han ligner en seriøs bejler til det engelske landshold til sommerens VM-slutrunde. Blandt andet på bekostning af "de røde djævles" anden engelske venstreback Luke Shaw, som kun er startet inde i syv ligakampe i indeværende sæson. 

Du kan læse det fulde interview med Ashley Young her, hvor han også forholder sig til ambitionerne for næste sæson. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford