Young i retten

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Young i retten

12 juli, 2013 - 17:30
Ashley Young har i dag været i retten for at forsvare en episode i januar, hvor han blev fanget med 160 km/t.

Det var ikke nogen stor sæson for Ashley Young sidste år, og nu løber den engelske kantspiller ind i flere problemer. Eller kører ind i dem.

For tilbage i januar havde 28-årige Young lidt for meget fart på sin Range Rover. Han blev taget med 160 km/t, hvor han måtte køre 112, og derfor var han i dag i retten, hvor han skulle forsvare sig, skriver Manchester Evening News.

Her var det en angrende Young, der undskyldte sine handlinger.

- Jeg ved, jeg gjorde noget, der ikke var rigtigt. Det var totalt forkert, og jeg udsatte ikke bare mig selv for fare, men også andre på vejen. Jeg fortryder dybt, hvad jeg har gjort, og er ked af det, sagde Young.

Fik frakendt kørekortet

Young skulle desuden argumentere for, at han skal have lov til at beholde sit kørekort. Han sagde, at han er dybt afhængig af sin bil, da hans kæreste og to små børn bor i Hertfordshire lidt nord for London, og at det vil skade børnene ikke at se deres far ofte nok. 

Den købte dommeren dog ikke. 

- Efter at have studeret den juridiske baggrund i sagen grundigt og at have modtaget råd fra kolleger fastholder vi, at dommen står ved magt. Vi finder ikke, at der er blevet fremlagt tilstrækkelige argumenter for, at du vil lide under det. Du har derfor forbud mod at køre fra i dag og seks måneder frem, sagde dommeren. 

Ashley Youngs advokat slog hurtigt fast, at hans klient ville appellere kendelsen og indgav derfor en skriftlig begæring. Af samme grund suspenderede retten kendelsen, indtil en højere retsindstans har behandlet sagen. 

Derudover blev Young dømt til at betale 1000 pund i bøde, 100 pund til et såkaldt offertillægsgebyr og 85 pund i sagsomkostninger.