Young har store forventninger til van Persie

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Young har store forventninger til van Persie

05 september, 2012 - 15:02
Verdensklasse, intet mindre. Sådan lyder det fra Ashley Young, som mener, at Uniteds angreb kan afgøre, hvor trofæerne skal ende i indeværende sæson.

Ashley Young har på det seneste været holdt ude af spillet med en skade. Men det har givet den engelske fløjspiller muligheden for at overvære sin nye holdkammerat Robin van Persie. Og Young er imponeret over den 29-årig hollænder.

- Han er en verdensklasseangriber, som ikke kun kan score mål, men også lave assists, siger Ashley Young til Inside United. 

- Robin er også god på dødbolde. Han er en allround-spiller og præcis den type, en klub som United skal have. Vi vil have de bedste spillere, siger han.

Er faldet godt til
Young har selv taget hul på sin anden sæson i Manchester United. Han mener, at Robin van Persie, som blev sikret i transfervinduets sidste dage, passer godt ind i klubben.

- Han har fundet sig godt til rette. Men det er nemt for enhver spiller, som kommer her, for spillerne er så gode til at få andre til at føle sig velkomne, og det hjælper virkelig til at falde ordentligt til, forklarer Young.

- Det er stadig tidligt, men man kan allerede se, at han er kommet godt med til træning og på banen. Han er en god tilføjelse til truppen, og jeg er sikker på, at han får en stor betydning i den her sæson.

Dødbringende angreb
Manchester United had været kendt for at score mange mål i løbet af en sæson. Men med Robin van Persie som ekstra mand i offensiven kan det blive uhyggeligt, mener Ashley Young.

- Enhver forsvarsspiller, som skal op imod de angrebsmuligheder, vi har, må være nervøs, siger Young og hentyder til alsidigheden med Robin van Persie, Wayne Rooney, Danny Welbeck og Chicharito.

- Jeg må sige, at jeg er glad for, jeg ikke skal stille holdet. For en fløjspiller er det godt at se så mange dygtige angribere foran sig, som kan komme ind i boksen og afslutte.

- Vi er her for at fodre dem, fordi vi ved, at hver enkelt af dem kan score mål. Og det håber vi, at de gør hele sæsonen, siger Ashley Young.