Young: God moral sikrede os sejren

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Young: God moral sikrede os sejren

12 april, 2015 - 19:33
Ashley Young var naturligvis glad for sejren over de lyseblå naboer, og roste holdets moral for at komme tilbage efter en dårlig start på kampen.

Ashley Young ©Getty

Med et mål og to assists var Ashley Young en af banens absolut bedste spillere i dagens Manchester-derby. Den 29-årige venstrekant drev kampen igennem rundt med Zabaleta og resten af City-forsvaret, og må siges at være i topform i øjeblikket.

- Det var en fremragende sejr i dag. Vi vidste at det ville blive en hård kamp for at få de tre point. Det var skuffende at komme bagud så hurtigt, men vi viste karakter og moral ved at kæmpe os tilbage i kampen, sagde Young efter sejren.

Ashley Young har de seneste uger holdt Angel Di Maria på bænken, og mon ikke den engelske kantspiller kan se frem til genvalg næste uge mod Chelsea på Stamford Bridge.

Men det har ikke været lige nemt for Ashley Young hele sæsonen. Sidste sæson var han langt fra det niveau vi ser pt, og i starten af sæsonen måtte han arbejde for at overbevise van Gaal om talentet.

- Jeg har lyttet til hvad manageren har sagt. Han har givet mig tillid og jeg har bare ønsket at gå ud og betale lidt tilbage til ham. Jeg kom ind på holdet for at levere et stykke arbejde, og hele holdet var fantastiske i dag. Og naturligvis er vi lidt gladere for sejren eftersom det var i et derby, sagde Young.