Young glæder sig til Watford-gensyn

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Young glæder sig til Watford-gensyn

18 november, 2015 - 16:50
Ashley Young glæder sig til at komme tilbage til barndomsklubben Watford på lørdag, men forventer ikke en nem kamp mod klubben, som han startede sin karriere hos.

Ashley Young fejrer en scoring for Watford. ©Getty

Når Manchester United på lørdag møder Watford, bliver det særligt specielt for Ashley Young. Uniteds nummer 18 startede nemlig sin karriere i Watford, som han tog til som 10-årig og spillede for klubben, indtil han skiftede til Aston Villa som 21-årig i 2007.

- Jeg glæder mig virkelig til at komme tilbage. Det er klubben, hvor jeg startede min karriere og forhåbentlig bliver jeg taget godt imod - i hvert fald bedre end mod Aston Villa, siger Young ifølge klubbens hjemmeside.

- Det bliver ikke en nem kamp. Mange havde afskrevet dem i starten af sæsonen, men de arbejder hårdt som hold, får mænd på bolden og scorer mål. De har spillet godt på det seneste, men forhåbentlig kan vi hente de tre point.

Watford har gjort en god figur indtil videre i deres retur til Premier League. Mange forventede, at de ville være en af kandidaterne til at rykke ned, og selvom det selvfølgelig stadig kan ske, ligger de lige nu nummer 11 med otte points afstand til stregen.

 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her