Young fortsat optimistisk

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Young fortsat optimistisk

07 maj, 2012 - 15:44
Manchester Uniteds købte den engelske landsholdsspiller Ashley Young sidste sommer, og noget tyder på at hans første sæson i klubben ender uden mesterskab...

Manchester Uniteds købte den engelske landsholdsspiller Ashley Young sidste sommer, og noget tyder på at hans første sæson i klubben ender uden mesterskab til "De Røde Djævle". 

Alligevel forsøger kantspilleren at bevare optimismen, og han vil ikke afskrive Uniteds titelchancer før det sidste fløjt har lydt. 

- Det hele bliver afgjort den sidste dag. Jeg vil ikke tænke negativt, vi er nødt til at tænke positivt. Jeg krydser fingre for, at QPR kan gøre os en tjeneste, og vi vinder titlen, udtaler Young til MUTV. 

- Jeg er sikker på at Mark Hughes ikke vil tage derover (til Etihad, red.) og tabe. De er nødt til at få point, for at være sikker på overlevelse. Så jeg er sikker på, han vil sætte sit hold op til at gøre deres bedste, og forhåbentlig kan de gøre det for os. 

- Måske burde Rio (Ferdinand, red.) tage en snak med sin bror (Anton Ferdinand, om kampen, red), men vi må bare vente og se.