Young: Fortjent sejr

Ashley Young var glad for sejren på 2-0 hjemme mod Sunderland, og mener at United allerede burde have været foran ved pausen.

Ashley Young er en af de få spillere, som virkelig har leveret stabilt på et fornuftigt højt niveau i denne sæson. En skade ødelagde det for ham i starten af året, men nu er Young tilbage og startede i dag inde mod Sunderland.

Flere gange har Young leveret flot som venstreback, og efter et par gode indhop blev han altså belønnet med en startplads i dag af Louis van Gaal. Og den engelske landsholdsspiller gjorde det fint, og var tæt på at score i første halvleg.

Young selv mener da også at sejren var fuldt fortjent, men at United burde have scoret i første halvleg.

– Vi var lidt uheldige med ikke at være foran efter første halvleg. Men vi fik chancen da Wayne scorede på straffesparket, og derefter så vi os ikke tilbage. Alle mand arbejdede hårdt for det, og vi fik fuldt fortjent sejren i dag, sagde Young efter kampen.